Νέος μικροτροφοδότης WAM για ελάχιστα κατάλοιπα

Πολλαπλές καινοτομίες και επιλογές

Το WAMGROUP® επεκτείνει την γκάμα προϊόντων για δοσομέτρηση στερεών.

Εκδοχές του μικροτροφοδότη WAM MBH

Ο ειδικός σχεδιασμός του ανοξείδωτου σώματος του νέου μικροτροφοδότη MBH του WAMGROUP συνεισφέρει στην τέλεια εκκένωση του θαλάμου. Σε συνδυασμό με έναν νέο μειωτήρα χωρίς λιπαντικό έλαιο και την επιλογή food-grade υλικών για χειρισμό τροφίμων, οι ιδιότητες του MBH τον καθιστούν ιδανικό για εφαρμογές όπου απαιτείται υγιεινή ή/και γρήγορος καθαρισμός και αλλαγή υλικού από παρτίδα σε παρτίδα, ακόμη και για στερεά τα οποία ρέουν με δυσκολία, είναι συνεκτικά, ή τείνουν να χτίζουν γέφυρες.

Ο μικροτροφοδότης MBH προσφέρεται σε μεγέθη με δυναμικότητα ως και 800 dm³/h με ακρίβεια ογκομετρικής παροχής ±1~2% του στόχου και με διαφορετικά εργαλεία δοσομέτρησης. Κατ'επιλογήν, ο MBH διατίθεται σε εκδοχές για χειρισμό τροφίμων (food-grade) και με πιστοποίηση ATEX. Σε περίπτωση που πρόκειται για εφαρμογή δοσομέτρηση με ζύγιζη (loss in weight), ο MBH μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στην συμβατή βάση με load cells.

WAM MBH μικροτροφοδότης - εκδοχές και πλεονεκτήματα

Η εμπειρία του WAMGROUP για περισσότερα από 50 χρόνια στην τροφοδοσία και δοσομέτρηση στερεών έχει ως αποτέλεσμα ότι μέχρι σήμερα έχουν τεθεί παγκοσμίως σε λειτουργία πάνω από 20.000 μικροτροφοδότες όπως ο heavy-duty μικροτροφοδότης MBF.

Αν και βασίζονται στην ίδια αρχή λειτουργίας με τους MBF, οι μικροτροφοδότες MBH αντιπροσωπεύουν σημαντική εξέλιξη στην κατηγορία χάρη στις πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, μηχανολογικές αποφάσεις και patent-pending υλοποιήσεις τεχνολογίας. Οι MBH έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και δοκιμαστεί σε κλειστή συνεργασία με πελάτες του WAMGROUP οι οποίοι χειρίζονται στερεά σε μορφή πούδρας/σκόνης και χύδην όπως τρόφιμα, ζωοτροφές, υλικά κατασκευών, πλαστικά, και χημικά. Επιπλέον, οι MBH είναι ήδη σε λειτουργία σε συστήματα περιβαλλοντικής τεχνολογίας, όπως η τροφοδοσία προσθέτων σε διεργασίες επεξεργασίας λυμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες »